Cash Draw Poker Joc ca la Aparate

Este Pokerul unul dintre jocurile tale de cazino preferate? Atunci nu rata șansa de a încerca Cash Draw Poker, un joc ce aduce clasicul Jacks or Better într-o nouă lumină.

Cash Draw Poker

Evalueaza Joc (156 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 1
  • |
  • Max. Bet: 1
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Distractiv și simplistic, Cash Draw Poker nu este asemănător cu nimic din ce ai jucat până acum. Având la bază bine cunoscuta versiune de Jacks or Better, acesta este un joc ce pune accentul pe divertisment. Toți fanii de Poker ca la aparate trebuie să îl încerce!

Ai mai auzit până acum despre Grand Vision Gaming? Este un dezvoltator de jocuri ca la aparate și păcănele fizice ce și-a început activitatea în Montana, SUA și s-a extins de-a lungul timpului în Dakota de Sud, Louisiana și Virginia de Vest. Chiar dacă sunt mici șanse ca aparatele sale să fie disponibile în România, le poți experimenta jocurile (unul dintre acestea fiind Cash Draw Poker) pe pagina noastră în mod gratuit.

Cum poți obține cea mai bună experință Cash Draw Poker?

Pagina noastră îți oferă cea mai bună experiență de Poker gratis online. Deci, pentru a te bucura de ea, trebuie să cunoști pașii pe care trebuie să ii urmezi pentru a te delecta cu tot ce Cash Draw Poker are de oferit. Totul începe cu cele 5 cărți binecunoscute și un pariu. Setează-ți valoarea pe care vrei să o pariezi și viteza cu care preferi să-ți fie împărțite cărțile. Odată ce ți-ai stabilit acești parametri, e timpul să apeși butonul Deal și să începi jocul.

După cum spuneam anterior, 5 cărți îți vor fi împărțite. Dintre acestea, ești invitat să păstrezi doar cărțile ce crezi că vor forma o mână câștigătoare după ce arunci cărțile ce nu îți plac și tragi altele din pachet. Fiind o versiune Jacks or Better, cea mai mică pereche ce se poate forma este de două cărți egale sau mai mari decât valeții. Desigur, această regulă nu se aplică pentru toate celelalte combinații, cum ar fi Three of a Kind, Two Pairs, Straight sau Flush.

Tot aici apare o caracteristică foarte interesantă ce stă la baza jocului. Deși în versiunea originală de Jacks or Better nu apare nu apare nimic despre multiplicatori ai câștigului, Cash Draw Poker beneficiază de aceștia. Ei sunt activați de numărul de semne ale dolarului ce apar pe cărțile de joc. Tabela de deasupra cărților ține evidență lor și a sumelor ce pot fi câștigate.

Jacks or Better este o versiune a Pokerului destul de răspândită, ceea ce înseamnă că Cash Draw Poker nu este singurul joc ce o abordează. Pe pagina noastră te poți delecta de asemenea și cu Jacks or Better Mulți-Hand, un produs original Playtech.

Cash Draw Poker jocuri ca la aparate – aspect

Este imposibil să vorbim despre Cash Draw Poker fără a face referire și la aspectul acestuia. Nu doar că este unic din punct de vedere al schemei după care se joacă, dar are, de asemenea, și un design unic ce îl face imposibil de confundat. Imaginea de fundal conține diferite umbre de verde și reprezintă cadrul unui dolar american, iar spatele tuturor cărților au însemnat simbolul sau. Nu este nici o greșeală când afirmăm că acesta surprinde prin simplitate și ușurință cu care poate fi jucat.

Și odată cu aceasta, ținem să-ți reamintim că aici te poți distra la maxim jucând Cash Draw Poker online gratis ca la aparate, fără a te îngrijora de nevoia de a plăti ceva. Este de la sine înțeles că toți banii disponibili în cadrul acestui joc sunt fictivi și nu pot fi retrași, chiar dacă au fost obținuți prin intermediul victoriilor.

Cash Draw Poker poate fi găsit în lista noastră de jocuri poker ca la aparate 77777 gratis. Joacă-l și sigur nu vei regreta alegerea făcută!