Hot Scatter Păcănele ca la Aparate

Uneori începi să duci dorul jocurilor ca la aparate clasice, fără teme complexe, iar noi știm asta. De aceea, îți punem la dispoziție Hot Scatter. Este un joc de păcănele cu fructe deosebit, ce te va distra ore în șir și îți va aduce câștiguri garantate. Ce părere ai?

Hot Scatter

Evalueaza Joc (98 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 25
  • |
  • Max. Bet: 1
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas
Magic Mirror

Hai să joci Hot Scatter, joc de păcănele cu fructe gratuit, vei avea parte de o stare de bine, câștiguri mari și o strategie de joc îmbunătățită.

Hot Scatter este o creație Amatic Industries, un dezvoltator de jocuri ce oferă industriei jocurilor de noroc online produse de cea mai înaltă calitate, încă din 1993. Hot Scatter este creat special pentru pasionații ce își doresc o experiență clasică, tradițională, exact ca pe vremuri. Deși design-ul este unul simplist, simbolul scatter și funcția de gamble îți vor condimenta experiența de joc, fără dubiu.

Hot Scatter jocuri ca la aparate – temă și aspect

Hot Scatter face parte din categoria de jocuri ca la aparate 777 care îți va ridica temperatura corpului cu fiecare rotire a tamburilor. Totul este fierbinte în acest joc. Fundalul este unul simplu, colorat în negru și vișiniu, iar simbolurile au un aspect clasic, fără prea multe elemente de detaliu. La nivel de animații, pentru a se păstra tema, în momentul în care obții o combinație câștigatoare, fructele ce îți aduc bănuți în cont vor lua foc. Interfața este una foarte ușor de folosit, așa că nu vei avea probleme în înțelegerea algoritmului. Fundalul sonor te va ajuta cu siguranță să intri în atmosfera jocului și să te simți perfect în timp ce rotești tamburii plini de fructe suculente.

Cu toate acestea, în cazul în care dorești să încerci ceva mai modern, cu detalii și grafică uluitoare, Dolphin Reef te așteaptă. Este gratuit, are ca temă lumea subacvatică, iar delfinul te va ajuta să îți multiplici bănuții.

Simboluri

Simbolurile prezente în Hot Scatter completează temă jocului. Există șeptarul care îți va aduce cel mai mare câștig. În cazul în care reușești să obții 5 simboluri șeptar pe o linie de câștig, 100 de bănuți vor intra în contul tău. Celelalte simboluri sunt reprezentate de fructe delicioase și te ajuta astfel:

  • 5 simboluri pepene îți aduc 8 bănuți;
  • 5 simboluri strugure îți aduc 8 bănuți;
  • 5 simboluri prună îți aduc 4 bănuți;
  • 5 simboluri portocală îți aduc 3 bănuți;
  • 5 simboluri lămâie îți aduc 3 bănuți;
  • 5 simboluri cireașă îți aduc 2 bănuți.

De asemenea, există și simbolul scatter reprezentat de o stea. Dacă vei avea norocul să o obții, vei avea parte de multe beneficii!

Cum joci Hot Scatter păcănele ca la aparate?

Hot Scatter joc de păcănele 77777 este format din 3 linii și 5 tamburi. Liniile de câștig nu sunt fixe, deci poți alege tu între un număr de la 1 la 10. Pariul pe linie se schimbă automat de la 0.20 la 2 în funcție de numărul de linii de câștig ales. Jocul va începe cu 5000 de credite în contul tău. Trebuie doar să îți setezi pariul și distracția poate începe. În cazul în care dorești să te relaxezi pentru câteva momente, poți alege opțiunea de Autoplay, care va roti tamburii automat pentru tine. Când decizi că nu vrei să mai folosești această opțiune, doar apeși butonul STOP și vei reveni la varianta manuală.

Trebuie menționat faptul că Hot Scatter joc de păcănele cu fructe este disponibil gratuit. Astfel, tot ce pariezi, câștigi sau pierzi sunt credite fictive. Ce poate fi mai captivant decât posibilitatea de a-ți îmbunătăți experiența de joc fără o investiție din banii tăi?

Caracteristici speciale Hot Scatter joc de păcănele ca la aparate

Simbolul scatter (stea) – Dacă obții 5 simboluri stea pe o linie de câștig vei obține 10 bănuți.

-Dacă obții 3, 4 sau 5 simboluri stea, indiferent de poziția lor, vei fi recompensat cu 15 rotiri gratuite ale căror câștiguri vor fi multiplicate cu 3. Rotirile gratuite implică rotirea tamburilor fără să ți se ia vreun bănuț din cont.

Funcția de gamble – În momentul în care obții o combinație câstigătoare, funcția de gamble se activează. Astfel, tabela de joc se va schimba și îți va apărea o carte de joc întoarsă cu fața în jos. Dacă vrei să îți dublezi câștigul din rotirea anterioară va trebuie să ghicești dacă acea carte este neagră sau roșie. În cazul în care te simți realmente norocos, poți ghici și ce semn are cartea respectivă, iar dacă nimerești, câștigul tău se va multiplica de 4 ori.

Nu rata șansa unor câștiguri garantate, în timp ce îți satisfaci nevoia de un joc simplu, curat și clasic. Cu Hot Scatter joc de păcănele cu fructe te vei distra zile întregi!