Hot 777 Păcănele ca la Aparate

Hot 777 a fost creat pentru toți jucătorii care adoră jocurile de păcănele cu fructe. Cu un design clasic și simplu, acest joc este alegerea perfectă atunci când vrei să te bucuri de o experiență unică. Pregătit sa il incerci?

Hot 777

Evalueaza Joc (299 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.1
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 5
  • |
  • Max. Bet: 100
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Cel mai bun joc clasic de păcănele cu șeptari și 3 tamburi este disponibil aici în mod gratuit pentru toți pasionații de jocuri ca la aparate cu fructe. Este vorba despre Hoț 777, un slot extraordinar realizat după exemplul jocurilor clasice.

Wazdan a fost creat de o echipa de împătimiți ai jocurilor. Cu o experiență de peste 10 ani în această industrie, acest dezvoltator de jocuri ca la aparate 77777 își răsfață toți fanii cu cele mai bune jocuri de cea mai înalta calitate. Portofoliul sau cuprinde titluri pentru toate tipurile de jucători, de la cele classice precum Hot 777 la cele mai moderne.

Hot 777 jocuri ca la aparate – temă și aspect

Per total, designul folosit pentru Hot 777 este fără doar și poate unul modern ce împletește culorile vii cu elementele clasicelor păcănele cu 3 role. Imaginea de fundal este extraordinar de fierbinte, înfățișând căldura ce dogorește din cei 3 șeptari folosiți în titlu. Aceasta contrastează cu toate simbolurile supradimensionate și desenate într-un still tradițional ce domină tabela de joc. Vei observa că sunt folosite doar simbolurile clasice precum cireșe, lămâi, portocale sau clopoței. La toate acestea se adaugă sunetele și efectele vizuale ce completează perfect tabloul. Dacă îți plac jocurile clasice, iar Hot 777 nu te va impresiona, atunci este greu de crezut că oricare altul va avea mai multe șanse, din moment ce acesta se încadrează printre cele mai bune.

Și din moment ce suntem la acest capitol, ar fi păcat să nu lăudăm acest joc întrucât este la fel de bun precum Sizzling Hot Deluxe, Roaring Forties și Flaming Hot.

Simboluri

Am aflat cât de minunate sunt simbolurile din Hot 777, iar în cele ce urmează vom vorbi despre ce răsplată vei primi dacă reușești să obții o combinație câștigătoare. Pariurile pot varia de la 0.01 la 10 pe linie, iar cel mai mult poți câștiga:

  • 20 000 pentru 3 șeptari în flăcări;
  • 10 000 pentru 3 șeptari aurii;
  • 4 000 pentru 3 șeptari roșii;
  • 800 pentru 3 prune, 3 struguri sau 3 clopoței;

Toate celelalte combinații de câte 3 fructe identice formate de la stânga la dreapta pe una dintre linii sunt răsplătite cu 80 pentru 3 pere sau 3 portocale și 40 pentru 3 lămâi sau 3 cireșe.

Desigur, toate aceste sume sunt complet fictive, din moment ce, pe pagina noastră, poți juca Hot 777, precum și toate celelalte jocuri 77777 gratis fără bani. Asta înseamnă că toate creditele disponibile precum și câștigurile pot fi folosite doar pentru a-ți oferi o experiență unică și nu pot fi retrase. Așadar, bucură-te de acest joc gratuit absolut minunat!

Cum joci Hot 777 păcănele cu fructe?

În primul rând, trebuie să precizăm că Hot 777 are 3 tamburi, 3 rânduri și 5 linii de joc. Având acestea în minte, putem trece la următorul pas, și anume „cum îl poți juca?”. Pentru a te putea delecta cu el, tot ce trebuie să faci este să îți alegi valoarea preferată a pariului și să apeși Rotire. Viteza de rotire are două module, mai rapidă sau mai înceată și o poți seta din butonul de sub a treia rola. Simplu, nu-i așa?

Caracteristici speciale Hot 777

  1. Funcția de gamble – este o caracteristică pe care o poți folosi ori de câte ori ai obținut o combinație câștigătoare pentru a-ți dubla profitul. Desigur, ea presupune anumite riscuri. Dacă ghicești corect ce culoare va avea cartea de joc, câștigul tău din timpul respectivei runde va crește, în timp ce, dacă ghicești greșit, acesta se va anula.
  2. Rotiri gratuite – preferatele tuturor jucătorilor, rotirile gratuite sunt acordate în număr de 45, 30 sau 15. Numărul maxim de rotiri, 45, se acordă când o combinație de 3 șeptari în flăcări apare pe role. Totodată, dacă 3 șeptari aurii formează o combinație pe tamburi, alături de suma câștigată, vei primi și 30 de rotiri. Și nu în ultimul rând, în timpul sesiunii de joc, pe tabela de joc va apărea la întâmplare o monedă. Atunci când această monedă a apărut de 9 ori, 15 rotiri îți for fi oferite.

Știind toate acestea, încă mai poți rezista tentației? Joacă Hot 777 și nu uita să încerci și celelalte jocuri ca la aparate cu fructe gratis disponibile pe pagina noastră!