100 Burning Hot Păcănele ca la Aparate

De mult nu ai mai jucat un joc de păcănele cu fructe care să te cucerească cu adevărat? Credem că acum este momentul potrivit să încerci 100 Burning Hot. Vei vedea curând că distracția merge mână în mână cu câștigurile.

100 Burning Hot

Evalueaza Joc (425 voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 100
  • |
  • Speciala: Nu
  • |
  • Linii de Castig: 100
  • |
  • Max. Bet: 500
  • |
  • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Eșți pregătit să încerci cel mai tare joc cu fructe? Joacă 100 Burning Hot ca la aparate și redescoperă plăcerea de a învârti tamburii plini de simboluri delicioase!

EGT revine în atenția tuturor jucătorilor săi cu un nou joc din seria Burning Hot, și anume 100 Burning Hot. Probabil te întrebi „Face parte dintr-o succesiune de jocuri ca la aparate cu speciale de același fel, ce poate fi diferit la el?”. Ei bine, prima diferență ar fi numărul de linii. Dacă până acum am putut juca acest joc cu 5, 20 sau 40 de linii de câștig, acum, acesta vine cu 100.

O a două diferență este numărul de rânduri. Chiar dacă toate folosesc 5 tamburi, ei bine, nu toate folosesc aceleași rânduri. Primele variate care au mai puține linii de câștig au câte 3 rânduri, în timp ce versiunile cu 40 și 100 linii folosesc câte 4.

Fiecare dezvoltator de jocuri ca la aparate are un stil propriu prin care își pune amprenta asupra industriei, dar putem spune despre EGT că se remarcă cu adevărat față de restul prin maniera în care își creează produsele. Acesta are un design unic pe care îl aplică tuturor, indiferent de temă, păstrând în același timp independența simbolurilor care pot varia de la titlu la titlu. De exemplu, jocurile Action Money și Rise of Ra, deși au aceeași interfață, ele sunt complet diferite una de cealălaltă.

100 Burning Hot ca la aparate 77777 – temă și aspect

Ai poftă de o salată de fructe din care poți să pescuiești bani? Atunci e musai să-ți îndrepți privirea spre felul în care 100 Burning Hot arată! De la grafica modernă la fiecare mic detaliu în parte, acesta uimește și binedispune în același timp.

Peste fundalul de un verde smarald, ce simbolizează norocul, se pot observa fructele, dolarii, șeptarii, steluțele, clopoțeii și trifoiul, scoase în evidență prin prisma culorilor și a aureolei dimprejur. Animațiile nici că puteau fi mai potrivite, potrivindu-se perfect cu tempoul sunetelor ce pot fi auzite cu fiecare rotire, caracteristică specială sau câștig. Personal, noi suntem impresionați de felul în care trifoiul acoperă întregul tambur atunci când caracteristica sa specială este activată. Frumusețea acestuia, dar și a jocului este greu de pus în cuvinte, așadar, este o idee foarte bună să vezi despre ce vorbim cu proprii tăi ochi.

 

Simboluri

Știi și tu, cu cât mai mare numărul de linii și cu cât mai multe șansele de câștig, cu atât mai mici sunt câștigurile, dar, în cazul 10 Burning Hot, acestea nu sunt atât de infirme pe cât ne-am fi așteptat. Dimpotrivă, sunt cu mult peste așteptările noastre, iar o combinație poate ajunge să fie plătită și cu:

  • 50 000 bănuți pentru 5 dolari;
  • 15 000 bănuți pentru 5 septari;
  • 10 000 bănuți pentru 3 steluțe;
  • 2 500 bănuți pentru 5 pepeni sau 5 struguri;
  • 1 000 bănuți pentru 5 clopoței;
  • 500 bănuți pentru 5 cireșe, 5 prune, 5 lămâi sau 5 portocale.

Jocurile de noroc sunt oferite, de cele mai multe ori, de către cazinouri. În cadrul lor trebuie să depozitezi o anumită sumă de bani pentru a le putea juca și există foarte puține cazuri în care poți încerca o versiune demo. Tocmai din acest motiv pagina noastră a fost creată. Aici poți găsi cele mai bune jocuri ca la aparate, printre care și 100 Burning Hot 77777 gratis fără bani.

Cum joci 100 Burning Hot ca la aparate gratis?

Ai mai încercat până acum vreun joc de la EGT? Dacă ai făcut-o, probabil știi ce ai de făcut, dar, în cazul în care aceasta este prima dată când întâlnești un joc de la acest dezvoltator, este musai să îți arunci un ochi peste ghidul nostru pentru începători. Astfel, pentru a da startul acțiunii, nu trebuie decât să:

  • îți alegi o valoare pentru pariul tău dintre cele 5 dispuse pe mijlocul bordului de comandă;
  • apeși acea valoare pentru a învârti tamburii;
  • aștepți până runda ajunge la final;
  • repeți pașii de mai sus.

Dacă ești genul care urăște să facă lucruri repetitive, precum faptul de a apăsa un buton din nou și din nou, atunci poți opta pentru funcția de redare automată care poate fi activată din butonul portocaliu.

Acestea fiind spuse, ești gata să dai drumul la distracție! Un singur lucru ar mai fi de completat, și anume caracteristicile speciale. Dar pe acestea le vom vedea într-un moment!

Caracteristici speciale

  1. Simbol Special Wild (Trifoi) – Este un simbol care poate să apară doar pe tamburii 2, 3 și 4 și are capacitatea de a înlocui oricare alt simbol cu excepția dolarului și stelei. Ori de câte ori participă într-o combinație, acesta se va extinde pe întreaga suprafara a rolei pe care a apărut.
  2. Simboluri Speciale Scatter (Dolar și Stea) – Cele două simboluri au un rol comun și anume, acela de a forma combinații indiferent de pozititia în care se află, cu singură mențiune că trebuie să apară într-un număr de 3 sau mai mare. Singura diferență dintre ele este aceea că dolarul își poate face apariția pe toate rolele, pe când steaua poate doar apărea pe tamburii 1, 3 și 5.
  3. Funcția de Gamble – Această funcție îți oferă posibilitatea de a-ți înmulți câștigurile mai mici decât 1500. Poate fi activată doar manual și presupune ca jucătorul să-și pună la bătaie câștigul obținut în cadrul unei runde pentru a-l dubla exponențial sau al pierde complet, în funcție de validitatea răspunsului oferit.
  4. Jackpot Cards (Bonus Special) – Când și când, un bonus special poate lua locul tabelei de joc la finalul unei runde. Acest bonus nu caută decât să te premieze, așadar, apariția sa nu ar trebui să te sperie. În cadrul său vei avea atribuția de a întoarce cărțile până când vei descoperi 3 de același fel.

Acum că am tot vorbit despre câte poate face acest joc, ești pregătit să încerci 100 Burning Hot online gratis? Rămâne strict la latitudinea ta să iei o decizie, dar noi știm că am fost cuceriți de el!