Jucati acum Sizzling Hot Online

Jucat acum Sizzling Hot Online
Jocul Sizzling Hot este unu dintre legendele gamei de jocuri ca la aparate de la producătorul austriac Novomatic. Este un joc clasic cult cu 5 role și 5 linii de câștig, care vă permite să obțineți câștiguri cu coeficienți de până la 5000 pentru o singură rotire. În joc, există scatter care permite utilizatorilor să primească multipli mai mare mai frecvent. Dispozitivul are un joc de risc, care permite jucătorilor să înmulțească dimensiunile plăților de premii.

Regulile Sizzling Hot

În timpul jocului Sizzling Hot, un jucător are capacitatea de a controla mărimea pariului de linie. Valoarea sa poate varia de la 1 la 100 de credite. Poți schimba suma pe care ai pus-o folosind controlul Bet One. Butonul Bet Max vă permite să plasați suma maximă disponibilă într-un singur clic.

Următoarele taste sunt de asemenea prezente pe panoul de control al dispozitivului Sizzling Hot:

  Info - deschide tabelul de plăți;
  Auto Start - activează rotirile automate;
  Start - începe o singură rotire.

Majoritatea caracterelor formează combinații câștigătoare atunci când pe linia de plată apar cel puțin 3 dintre ei. O excepție este o imagine sub forma unei cireșe. Se plătește atunci când 2 sau mai mulți dintre ei părăsesc linia.

Joc de risc

Dacă se formează o combinație câștigătoare în timpul unei rotații în modul manual al slotului Sizzling Hot, un jucător poate folosi funcția de joc de risc. Pentru a-l activa, este necesar să faceți clic pe oricare dintre butoanele de control al pariurilor. Cardul va apărea pe ecran. Jucătorul trebuie să ghicească culoarea costumului său. Alegerile sunt după cum urmează:

  Bet One - roșu;
  Bet Max - negru.

Dacă un jucător a făcut o alegere corectă, suma câștigătoare pentru ultima rundă va fi dublată.

Alte jocuri de la Novomatic
Gryphon's Gold Golden Ark Flamenco Roses
Gorilla Just Jewels Book of Ra Deluxe 6
Sizzling Gems Big Catch Diamond 7

Câștiguri și bonusuri

Imaginea numărului norocos 7 este folosită ca simbol cel mai plătit. Are coeficienții de 100, 1000 și 5000. De asemenea, în slot există 6 pictograme obișnuite.

Acestea primesc următorii multiplicatori de pariuri:

  un pepene verde, struguri - 50, 200, 500;
  o prune, o portocala, o lamaie - 20, 50, 200;
  o cireșă - 5, 20, 50, 200.

În slotul Sizzling Hot, o stea este folosită ca o scatter. Dacă scade oriunde pe role în număr de 3, 4 sau 5, pariul total este înmulțit cu 10, 50 sau 250 de ori.

Cum poti câștiga la jocul Sizzling Hot

Jocul Sizzling Hot este diferit de alte opțiuni datorită frecvenței sale ridicate de formare a combinațiilor câștigătoare, chiar dacă are un set minim de bonusuri. Jucătorilor li se dă posibilitatea de a-și multiplica câștigurile din cauza prezenței unei funcții de joc de risc. De asemenea, un utilizator poate mări treptat mărimea pariului până când apar 3 sau mai multe împrăștieri.

Va recomand sa incercati si varianta inbunatatita: Sizzling Hot Deluxe

0 comentarii despre Sizzling Hot

Trimiteți un comentariu