Jucati acum Sizzling Hot Deluxe Online

Jucat acum Sizzling Hot Deluxe Online
Sizzling Hot Deluxe este o versiune imbunatatita a jocului Sizzling Hot Classic. Novomatic a actualizat jocul, oferindu-i o grafică mai bună. Jucătorii pot primi până la 5.000 de credite pe rundă. Simbolul scatter multiplică pariul pe toate liniile de câștig. În jocul de risc, puteți câștiga și mai mult.Regulile Sizzling Hot Deluxe

Jocul are un panou de control convenabil. Cele două setări de bază pe care un jucător le poate stabili includ:

  Mărimea pariului
  Numărul de linii de plată

Deoarece acest joc din categoria jocuri ca la aparate aparține genului clasic, nu există multe linii de câștig. Puteți paria pe 5 linii de plată de la 1 la 400 de credite pentru fiecare. Pariul maxim la Sizzling Hot Deluxe este de 2.000. În versiunea demo, 5 000 de credite sunt creditate în contul jucătorului. După expirare, pentru a începe din nou jocul, trebuie să reporniți sesiunea. Apasati butonul "Start" si veti activea rotirea rolelor. De asemenea, puteți porni rotirea rolelor utilizând si butonul "Autoplay".

Simboluri și câștiguri

Șapte este un număr norocos în joc. Acest simbol aduce de la 100 la 5000 de credite. Nu există simbol sălbatic în joc. Steaua este scatterul. Chiar dacă nu activează rotirile gratuite, acesta multiplică pariul pe toate liniile cu 10; 50 sau 250.

Restul simbolurilor sunt următoarele fructe:

  Pepeni
  Struguri
  Prună
  Portocale
  Lămâie
  Cireașe

Icoanele de fructe au coeficienți de la 5 la 500. Nu există premii în joc. Cu toate acestea, există o caracteristică mai interesantă.

Incercați jocul de risc

Când o combinație de premii cu simboluri apare pe role, puteți încerca norocul în jocul de risc. Dacă apăsați butonul "Gamble", pe ecran apare o carte care se află cu fața în jos. Există butoanele "roșu" și "negru" de pe ambele părți ale ecranului. Dacă faceți clic pe unul dintre ele, trebuie să ghiciți culoarea potrivita. Dacă ați ghicit corect, plățile dvs. se vor dubla.

Cum poti câștiga la jocul Sizzling Hot Deluxe

Există câteva mituri despre jocul Sizzling Hot Deluxe. În special, unii jucători cred că puteți câștiga daca joacă la anumite momente. Acesta este un nonsens complet, deoarece slotul nu-i pasă când să aducă combinații câștigătoare jucătorului. Pentru a obține plățile maxime, trebuie să utilizați toate cele 5 linii de plată și să jucați jocul de risc.

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu